Happy Run 2015 – Race for the Cure

Sep 6, 15 • ConcursNo CommentsRead More »

Happy_Run_2015Un nou cros caritabil, o buna ocazie de a iesi cu familia in parc. O zi foarte calduroasa la inceput de vara.

Dupa ultramatraonul 100 for Children (Otopeni – Valea Plopului) am ales sa ma recuperez tot prin alergare, inclusiv un cros de 5Km. Nu stiam cat de mult m-a “consumat” ultramatonul, insa¬†caldura in regim de viteza mi-a nu mi-a prins foarte bine. Atrebuit sa ma multumesc cu un fritm modest.

Dupa mult timp am alergat un cros in Parcul Herastrau. Mai mult, spre surprinderea mea, traseul a fost in mare parte inchis traficului auto. Carosabilul pe ruta Charlles du Gaulle РParcul de Triumf РPiata Victoriei a fost numai al nostru. Tracerea catre aleile tot prin zona Chalrlles du Gaulle, iar atmosdera pe ultima parte a  fost una animata. Pavel si Mariana m-au incurajat pe traseu. Am tras pentru locul 5 (primele 5 pozitii au fost premiate) , insa revenirea lui Gabi Solomon la o astfel de competiei a facut sa ma multumesc, la final cu locul 6.  Timpul obtinut: 19min21sec. Modest, dupa cum spuneam.

Dupa cros am plecat sa “vizitam” Festivalul “Femei pe Matasari“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *