Hai la padure! Alergare la padure! FOREST RUN CERNICA – 31 Martie 2013

Mar 27, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Asa cum mersul la padure (de gratare nu amintesc) inlocuia de multe ori plecatul a munte sa zicem, tot asa alergarea in padure e o altenativa buna pentru antrenamentele de trail running de la munte (la multi KM de Bucuresti).

Niste baieti haiosi ne cheama sa alergam in padure chiar in regim de competie. Si nu doar odata. Vor sa fac si o cupa. Pana atunci, prima reprezentatie va fi pe 31 Martie (Duminica) la Cernica. Ora 10.00. Detalii si inscrieri pe www.forestrun.ro.

 

Invitatia propriu zisa o las chiar in seama lor (preluare din site-ul competiei):

Stai în Bucureşti? Îţi place să alergi prin pădure? Şi… care e problema? Vino la Forest Run!

Descoperă în alergare cele mai frumoase, spectaculoase şi… păduroase locuri din jurul Bucureştiului. Sunt lângă tine. Nu o să-ţi vină să crezi cât de aproape sunt aceste locuri pentru frumuseţea cărora credeai că trebuie să călătoreşti sute de kilometri.

Competiţia

Forest Run este o serie de concursuri de alergare prin pădure, serie compusă din mai multe etape. Într-o primă fază vor fi organizate alergări doar în pădurile din jurul Bucureştiului, în special cele mai puţin explorate de alergători (Cernica, Pustnicu etc). Sezonul “pilot” începe în luna martie 2013 şi se va termina în iulie.

Probele de concurs sunt: cros (între 5 şi 10km) şi semimaraton (circa 21 km).

Fiecare etapă va avea un regulament propriu ce va afişat pe site!

Din luna august 2013 se va încearca organizarea unui număr mai mare de curse pe sezon, precum şi diversificarea probelor!

Dacă mai e nevoie de motiv…

Ai copilărit într-o vreme în care ai fost învăţat că pădurile din zona limitrofă reprezintă “plămânul verde” al Capitalei, fiind un adevarat filtru pentru noxele emanate și o adevărată uzină de reîmprospătare a oxigenului?

La maturitate ai început să alergi pe asfaltul aleilor din parc, în zone suprapopulate, printre câini – comunitari sau lăsaţi liberi de stapâni – printre rolleri extravaganţi sau biciclişti fără pistă? Asta în timp ce doar la câţiva paşi există locuri pentru frumuseţea cărora credeai că trebuie să călătoreşti sute de kilometri, dar pe care le-ai lăsat pradă grupurilor ce le consideră doar un loc propice de a prepara grătare şi a presăra gunoaie?

Eliberează haiducul din tine şi vino să îţi revendici “porţia” de pădure alergând la “FOREST RUN”!

Nu rata nici o etapă, pentru că nici nu ştii ce pierzi!

 

Echipa Forest Run:

Adrian “Conu” Mila
Daniel “Sundance” Marinescu
Alex “Melcul Vijelios” Tatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *