Fuga pe Ulita – Trail running urban si degustare de bunatati romanesti

Jul 17, 18 • RunningNo CommentsRead More »

UlitaAm o slabiciune pentru alergarile din luna Noiembrie. Competitiile de toamna tarzie sunt mult mai faine decat cred cei care se tem sa aceasta perioada a anului si deja sunt cu ganduri la competitiile din luna Decembrie.

In seria RUN FEST organizatorii de la MPG au venit cu o idee aparte, o alergare cu iz rustic, in parcul Herastrau, pe 19 Noiembrie 2016. Numele competitiei “Iarna pe Ulita” te duce cu gandul la altceva. Dar am fost curios sa incerc.

Nefiind o alergare competitiva, ramanea sa te bucuri de alergare si de surprizele organizatorilor. Asa ca am luat cursa de 5K ca pe un antrenament de intensitate. Dar n-am fost singur. Am alergat alaturi de Emanuel Trandafir, venit si el tot din curiozitate si tot la antrenament, si chiar ne-am simtit excelent. “De vina” a fost si traseul foarte fain: poteci prin parc, onstacole sau o carare creata printre copaci, bine delimitata cu banda.

Asa de mult ne-a placut, incat am mai dat o tura. Traseul  a trecut chiar si prin “gradina japoneza”. Rara ocazie.

“Refacerea” am facut printr-o “intensa” degustate de carnati, slanina si alte preparate traditionale romanesti. La Tombola n-am avut noroc. Acolo castiga de regula Adrian “Conu” Mila.

N-a fost rau pentru o dimineata de Noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *