Crosul “Ziua Olimpica” – 5 Iunie 2011

Jun 17, 11 • Photo, RunningNo CommentsRead More »

Pentru  a 2-a oara aveam ocazia sa alerg un cros (3KM), asa zis de refacere, dupa o cursa mai lunga (Semimaraton Tusnad – 23 KM). Desi in tara Crosul Olimpic este deja traditie, nu stiu sa participat la acest cros in Bucuresti, in anii trecuti.

Multi copii la start, putini colegi din RO CLUB; dar eram cu Mara, care a prins “gustul” crosurilor. Nimic spectaculos in cursa, ci mai degraba la final. O pustoaica aparuse din senin, si primise biletul cu numarul 3. Dna Ioana Nica a inceput ancheta, a demascat-o pe mica infractoare (care a declarat ca s-a zapacit de cap” si hop a terminat crosul pe locul 3 la fete) si si-a recapatat locul pe Podium. Cat despre clasarile noastre : eu pe 30 la baieti (undeva sunb 14 min.) si Mariana 19 la fete (cca 19 min.).

Am avut surpriza sa primim si diploma (ceva rar pentru un cros), diploma pe care am obtinut un autograf de mult dorit (de la Ionele Tirlea). Am asistat si la cateva demonstratii de reprezentatii de dans popular, aerobic si arte martile.

Din pacate, am uitat camera foto acasa, in ziua respectiva, as aca nu am imagini doveditoare. Dar am fost acolo si ne-am simtit bine. Avea sa urmeze Triatlonul “Fara Asfalt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *