Crosul Padurii – 29 Mai 2011

Jun 13, 11 • RunningNo CommentsRead More »

Un cros bine promovat, aflat la a 2-a editie, intr-o locatie noua: Parcul Tineretului. Ma bucura faptul ca aveam o cursa ceva mai lunga (10 KM), decat majoritatea crosurilor. Insa era deja un week-end plin. Pe 28 Mai (sambata) alergasem alte 2 crosuri de 6, respectiv 10 Km. Era de fapt o noua “realizare”: 3 curse in 2 zile.

Mariana a spus “pas” de data asta, insa m-a bucurat hotararea Corinei de a participa. Era cat pe ce sa renunte, insa a luat taxiul, a auns la timp pentru inscriere si a terminat primul ei cros. Respect!!!

Dupa ce am cautat loc de parcare cca 20 min, am constatat ca eram unul dintre putinii care achitasera taxa de participare, inainte de ziua evenimentului, asa ca startul a intarziat din cauza cozilor lungi la inscriere. Din nou, am regasit multi tovarasi de alergare la start (Bogdan, Panty cu sotia, Tzale, Fako, Marian Chiriac etc), pusi pe fapte mari.

 

 

 

 

Si am plecat in cursa de 10 KM (3 ture de lac), cu cheile de la masina in mana. Dupa 1,5 Km am intalnit pe Corina, i-am lasat cheile si MP4-ul (Thanks), apoi am inceput sa-mi torn la greu, apa, peste tot (Deh..caldura mare). La un moment dat, am crezut ca am luat-o aiurea prin parc, pentru ca nu mai vedeam alti concurenti; dar intalneam multi joggingari; totusi indicatoarele de traseu erau acolo si m-am linistit. Si de data asta mi-am facut norma de depasiri (bune pentru moral), dar mai ales ritmul sustinut.

Locul 20 la final, in aprox. 41 min. Si cum numele evenimentului a fost Crosul Padurii, nu au irosit prea multa hartie pe biletele de Finish; decat pentru primii 30 (pe ultimul l-a luat Bogdan). Astfel, povestea se repeta.

In rest voie buna, putina atmosfera pentru copii si Premierea. Am ramas sa-i vedem pe Podium si sa-i aplaudam pe Adi, Cornelia, Marian si alti membrii ai RO CLUB.

 

 

 

A fost primul week-end din luna fara concurs in afara Bucurestiului, dar cu multa “activitate”. La atatea curse, nici n-am mai simtit nevoia de antrenament, dar nici prea multa energia nu am avut.

Urmatorul concurs avea sa fie SemiMaratonul de la Tusnad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *