Crosul Noptii de Sanziene – Alergatori de seara la Palatul Mogosoaia

Jan 22, 17 • RunningNo CommentsRead More »

13483336_302615426745596_7439212838732553535_oPentru alergatorii din Bucuresti si judetul Ilfov unul dintre cele mai frumoase locuri in care se organizeaza competitii este Palatul Mogosoaia. Pe langa aceasta locatie cineva s-a gandit ca tema competitei sa fie o traditie si o sarbatoare romaneasca.

Asadar, Vineri 24 Iunie am fost prezent la Crosul Noptii de Sanziene. Au fost organizate curse pentru copii, o cursa de 7Km pentru adulti, dar si o proba de Stafeta.

Am venit la Mogosoaia alaturi de Pavel, iar prioritatea a fost sa gasesc pe cineva care sa stea cu el. Intr-o graba totala, am reusit sa iau start-ul la timp, insa mi-a lipsit concentrarea necesara fiecarei cursa. De regula reusesc sa ma adun in timpul alergarii, dar imi scapa din vedere concurenta. Ce-i drept, traseul din Parcul si din Domeniul Palatului Mogosoaia imi place. M-am consolat cu asta si cu bucuria de a alerga alaturi de oameni dragi, intrucat la final m-am clasat pe 7 la Open si pe 4 la categoria de varsta. Am strigat si urcat pe Podium, dar din greseala. Situatia s-a remediat rapid. N-a fost intentia mea sa stric momentul alergatorului aflat pe 3 la categorie.

Cu siguranta Pavel s-a distrat de minune, a primit si cadouri si s-a miscat in voie. Eu am simtit caldura si deplina in plicare sufleteasca si trupeasca cu care ne-a obisjnuit familia Oprina. Le multumesc!

Pe de alta parte, voi reveni cu placere la Mogosoaia de fiecare data!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *