Crosul Fii Sanatos cu Aloe Vera – Editia a X-a – 2 Iunie 2013

Jun 10, 13 • RunningNo CommentsRead More »

La crosul organizat de Forever Living am fost pentru prima data (si singura data, cred) la una din primele editii, pe vremea cand inca alergam de capul meu.

Anul acesta, intr-un week-end in care am lipsit de la un maraton drag mie, Hercules Marathon (pentru calitatea de nuntas), am avut cale libera sa alerg din nou, dupa multi ai, la Crosul Fii Sanatos cu Aloe Vera (Editia a X-a) – 2 Iunie.

Cca 350 de participanti, categorii de varsta din 10 in 10 ani, vreme numai buna de alergat, traseul deja obisnuit (2Km prin parcul Herastrau) si marcat/delimitat aproape in intregime. Cam acestea sunt reperele Crosului Forever Living 2013. La final – tombola cu multe premii; multe si marunte.

Participantii au avut parte de una dintre cele mai generoase linii de Start, in fata statuii lui Charles de Gaulle, in schimb prima parte a traseului a insemnat  o inghesuiala generala, soldata si cu cateva cazaturi. Nu am avut cea mai buna forma fizica insa timpul scos nu e chiar rau. Am alergat cei 2Km in  06:50. Pace de 3,25  min./KM. Pentru prima data la un  astfel de cros cu sute de participanti, m-am apropiat de podium-ul categoriei de varsta. Locul 4. Am avut insa noroc la Tombola.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *