Crosul F Secure Step by Step – 30 Mai 2014 – Raport

Jun 4, 14 • Running1 CommentRead More »

Numarul de evenimente noi a explodat pur si simplu in 2014. Tinand cont de popularitatea crescanda a competitiilor de alergare, organizarea de evenimente dedicate unor categorii anume este absolut normala. Compania F Secure a avut ideea realizarii unui cros dedicat IT-istilor (si tuturor celor care activeaza in acest domeniu, cum a fost si cazul meu).

Crosul F Secure Stept by Step mi-a atras atentia prin inca 2 aspecte:

– nu a avut taxa de participare (lucru tot mai mare in peisajul competitiilor pe distante scurte; mai mult, organizatorii au oferit kit de participare (tricou tehnic+ baton energizant).

– a fost programat intr-o zi lucratoare (Vineri, 30 Mai 2014); lucru absolut normal din punctul meu de vedere.

S-a alergat in Parcul Tineretului pe un traseu de 3,5km cu Start-ul la intrarea de la Liceul Sincai. Desi lista de inscrieri continea 130 de participanti, in ziua dinaitea concursului, la fata locului am numarat (din ochi) cca 60 de participanti.

De data aceasta am fost punctual. Am ajuns gata echipat la ora anuntata pentru Start – ora 10.00 – insa crosul a inceput cu cca 3 minute mai devreme. O noua cursa de urmarire, o noua mica dezamagire la mine, dar un nou antrenament bun. Printre participanti am intalnit alergatori obisnuiti cu competitiile de alergare, ocazie cu care am aflat ca sunt it-isti.

Asadar un eveniment mic, dar organizat mai mult decat decent (traseul marcat cu sageti, apa la final, categorii de varsta (2), medalii si diplome de participare, medalii pentru castigatori, fotografi pe traseu si la Finish. Singura scapare a fost lispa unei cronometrari (fie ea si manuala) sau a unor bonuri de ordine la Finish, lucru usor realizabil pentru un numar asa mic de participanti.

Concluzia: “Si IT-istii alearga”! Succes lor la locul de munca, dar mai ales la competitiile de alergare!

 

 

 

 

One Response to Crosul F Secure Step by Step – 30 Mai 2014 – Raport

  1. Simona Cristea says:

    Florin, iti multumim pentru participare si pentru feedback! Pentru urmatoarele evenimente vom tine cont de recomandarile tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *