Crosul F-Secure Step by Step 2015 – O alergare…pe graba

Aug 23, 15 • ConcursNo CommentsRead More »

Cros F-SecureCunosteam numeroase competitii organizate (de la crosuri pan ala maratoane) al caror numar de participanti este mult mai mic decat cel al alergatorilor de grup (simple antrenamente). Ce toate acestea demersul organizatorilor trebuie apreciat si, poate, sustinut pentru cresterea in amploare a evenimentelor.

Un astfel de eveniment destinat alergatorilor este  Crosul IT-istilor numit oficial Crosul F-Secure Step by Step. CCa 50 de participanti la prima editie (2014). Ce mi-a atras atentia atunci a fost faptul ca alergarea a avut loc intr-o zi de lucru, Vineri mai exact. E complicat sa paticipi la un cros intr-o zi de lucru, dar nu imposibil. In 2014 am ajuns chiar la ora Start-ului (ora 10:00), dar surpriza: crosul incepuse deja cu cateva minte mai devreme.

Pentru editia a II-a, crosul a fost programat intr-o zi de week-end (Sambata). Asa ca numarul de participanti s-a dublat. De data asta ma grabeam tare, dar din nou surpriza: Start-ul a fost intarziat cu 20 de minute.

Cros F-Secure_XDin cele 3 optiuni am ales proba de 7Km. Am trecut peste faptul ca in urma cu 7 zile alergasem un ultramaraton de 100Km. Ceea ce s-a si cunoscut. Prestatia a fost una mediocra, insa am prins Podium-ul. Locul III la Open si 2 la categorie. Cum spunem, dupa cursa am fugit la alt eveniment. Asa ca am ratat premierea.

La cateva zile dupa concurs am primit o medalie, o diploma si cam atat. Restul de premii…se terminasera. Sa nu mai zic de bulversarea clasamentului. Dar acestea nu sunt acuze penttru organizatori. Le-am transmis personal si bunele si relele. Inca o data, apreciez iniativa si efortul, dar mai ales lipsa taxei de participO alare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *