Crosul Casiopeea – 29 Septembrie 2012

Oct 11, 12 • RunningNo CommentsRead More »

Bucuria alergarii o simtim la fiecare alergare de grup, antrenament sau competitie. Daca insa o mare de alergatori (de la copii la veterani) iau cu asalt un  parc, intr-o zi superba de toamna atunci ai parte de o sarbatoare a alergarii. Cam asa s-a intamplat Sambata, 29 Septembrie, in Parcul Tineretului la Crosul Casiopeea 2012, eveniment dedicat luptei impotriva cancerului la san. Familii intregi de alergatori, veterani, incepatori, alergatori de munte, maratonisti, sprinteri, cetateni straini, sportivi de culoare si sportivi colorati, cu totii au luat startul pe diferite categorii. Cele mai interesante au fost Stafeta feminina de 2 si proba Family.

Cu toate  ca un cros cu multi participanti inseamna si multe nesincronizari si sincope in organizare, la Crosul Casiopeea totul a mers aproape perfect. Rar am vazut pe atat de multe chipuri adunate la un loc, intr-0 competitie de alergare: voia buna si indarjirea, oboseala si relaxarea, ambitiile si incurajarile. Rand pe rand ne-am transfornat cu totii din alergatori in sustinatori. Unii chiar au luat parte in 2 probe: individual si Family.

Am fost suprins sa vad la start foarte multi alergatori montani si triatlonisti. Am alergat in nota ultimelor crosuri: in ritm sustinut, dar fara sa ma chinui. Daca in 2011 am terminat pe locul 12, anul acesta am intrat doar in primii 20. Nu am putut parasi aceasta sarbatoare fara sa asist la Premiere, pentru a felicita prieteni si colegi de club: Emanuel Trandafir, Cristin Lutic, Victo Vlad, Stefan Oprina, Daniel Florea, Hiroko Ogawa si altii.

Felicitari castigatorilor si organizatorilor! Voi reveni cu placere in fiecare an la Crosul Casiopeea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *