Crosul 2 ROUNDS – Parcul Tineretului – 28 Aprilie 2013

May 4, 13 • Running2 CommentsRead More »

Se spune ca dupa o cursa e bine sa faci o alergare de revenire. Evident ca nu se recomanda un “maraton de revenire” dupa alt maraton. Dar am facut si asta. Si voi mai face si anul  acesta 2 “duble”.

Pe 28 Aprilie, dupa o “vizita de lucru” pe Stadionul Arcul de Triumf  unde se pregatea Crosul RUN for PEACE! RUN for BOSTON! am mers in Parcul Tineretului pentru concursul de alergare “2 ROUNDS” organizat de Boot Camp Romania. Un traseu interesant (inclusiv scari) de 10 KM.

Organizatorii au oferit un kit de concurs consistent si au efectuat cateva exercitii interesante de incalzire, in stilul Boot Camp. Startul s-a dat la ora 11.00, la intrarea in parc dinspre Liceul Sincai. Au participat cca 45 de alergatori. Traseul a fost foarte bine marcat, multi arbitri de traseu, parcul destul de liber, caldura mare, dar si adieri de vant binevenite. Cronometrarea s-a facut manual.  Ca fapt inedit:  numarul de concurs inscriptionat direct pe tricou.

Revenit de la munte, dupa Brasov Marathon (44km), am dorit sa sutin initiativa lui Vlad Matasa si am considerat acest cros drept o alergare de revenire. Dupa mult timp aveam sa alerg in tricou de bumbac. Am pornit incet alaturi de Adrian Ber (revenit si el de la Brasov) si am cautat un ritm in care sa ma simt bine si care sa-mi faca bine. La final am incercat sa urc o pozitie in clasament, dar mi-am dat seama prea tarziu ca cel din fata mea participa la cros, intrucat nu purta tricoul alb cu numar. Dar nu pozitia in Calasament conta. Eram curios tootusi de timp: 40:53. Destul de bine pentru conditiile date. La 1 minute in urma mea a sosit si Adrian. S-a miscat foarte bine si el. RO CLUB MARATON a fost binisor reprezentat, proportional cu numarul de participanti (6 membri).

Un eveniment mic dar reusit. Felicitari organizatorilor! Urmeaza si alte actiuni BOOT CAMP ROMANIA, alergare + exercitii fizice. Va tin la curent! Pana atunci puteti incerca antrenamentele Boot Camp la baza de la Domnesti.

2 Responses to Crosul 2 ROUNDS – Parcul Tineretului – 28 Aprilie 2013

  1. Eugen says:

    Cel din fata purta o bluza neagra pentru ca nu a vrut sa poarte bumbac. Pana una alta, locul 8 ori 7(daca-l depaseai) e un loc onorabil, care merita toate aprecierile. Felicitari pentru timp 🙂

    • Simon says:

      Da, stiu motivul, chiar de la organizator. Iti inchipui ca toti alergatorii vechi aveam aceeasi problema legata de tricoul de bumbac, dar am vrut sa aratam respect organizatorului si celorlalti concurenti. Cum ziceam, locul nu este important. Insa era important pentru mine sa stiu ca mai exista un concurent in fata mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *