Cros Casiopeea 2015 – Toata lumea face miscare

Oct 29, 15 • RunningNo CommentsRead More »

Casiopeea - Cros & MarsCumva m-am atasat de actiunea doamnelor de la Casiopeea, inca din 2011. A fost de fiecare data un eveniment mai mult decat frumos, participare numeroasa si atmosfera de sarbatoare. Componenta caritabil primeaza, insa competitia nu a fost neglijata. In plus, ma obisnuisem cu traseul din Parcul Tineretului.

Lucrurile nu stau pe loc. In 2015 (26 Septembrie), pe langa proba corespunzatoare mie (Adulti – Masculin) am participat si la Marsul Familiei, alaturi de fiul meu Pavel (2 ani), de nepotii mei Antonia (9 ani) si Teo (8 ani), dar si de mama mea. Asadar 3, sau chiar 4 generatii diferite.

Parcul Izvor (noua locatie) a fost cumva coplesit de “marea” de participanti de toate varstele. Atmosfera a fost similara unui concert in aer liber. Cu ajutorul Andreei si al Adrianei am reusit sa ne inscriem si sa participam la toate probele si, mai ales,  sa pastram mica gradinita compacta.

Cireasa de pe tort a fost, evident, Marsul Familiei. Pavel a mers destul de mult pe jos. Am avut o experienta sportiva in familie, foarte frumoasa. Vom repeta figura si cu alte ocazii.

Cat despre alergarea mea…Am reusit sa ma concentrez la ea abia cu cateva secunde inainte de start. Au fost 4 ture. Am plecat puternic, am avut un moment de respiro la jumatatea primei ture, dupa care am incercat sa urc ritmul. In ultimele 2 ture am mentinut rimtul, cautand noi resurse. Mi-a prins bine sa am in apropiere un alt alergator. Am recuperat cateva pozitii pana la final. Din pacate aglomeratia de pe traseu, nesfarsitele slallom-uri prin alergori si pierderea contactului vizual cu cei din fata, toate acestea, m-au impiedicat sa realizez ca eram aproape de primele 5 pozitii (cele care au si fost premiate). Sunt multumit insa ca la final am fost in stare chiar sa sprintez cateva sutez de metri.

Asadar: alargare in familie, dar si in viteza, la Crosul Casipeea 2015!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *