Concurs – 2 participari gratuite la RUNsilvania WILD RACE – 18 August 2012

Jul 30, 12 • Concurs, Running3 CommentsRead More »

Pentru iubitorii de natura, aventura si alergare montana organizatorii evenimentului unic in Romania “RUNsilvania Wild Race” ofera posibilitatea de a castiga 2 locuri (participare gratuita) la concursul din 18 August 2012 din Muntii Apuseni.

Ce trebuie sa faceti? Sa prezentati, prin intermediul blog-ului www.www.florinsimion.com, cea mai frumoasa tura pe munte, cea mai inedita experienta la un concurs de alergare montana sau o intamplare plina de aventura din vacantele voastre.

Va invit sa postati articolele voastre ca Reply la acest post. De asemenea astept povestile (alaturi de datele voastre: Nume Prenume / E-mail / Telefon) prin e-mail la adresa: contact@florinsimion.com. Povestile castigatoare vor fi desemnate de un juriu format de autorul acestui blog si organizatorul RUNsilvania Wild Race. Cele 2 povesti castigoare vor fi publicate integral in blog-ul www.www.florinsimion.com.

Va puteti inscrie in concurs in prioada 30 Iulie – 10 August 2012. Cei 2 castigatori Vor fi anuntati intervalul 11-13 August. Detalii despre intarea in posesia premiilor vor fi oferite (prin e-mail si telefonic) de catre organizatorul Runsilvania Wild Race.

Inspiratie maxima si … Succes!

3 Responses to Concurs – 2 participari gratuite la RUNsilvania WILD RACE – 18 August 2012

  1. Cornel Spiridon says:

    Povestea mea…este de fapt o descriere a traseului de la Brasov Marathon

    http://inamicu-cpnt.blogspot.ro/2012/04/marathonul-brasovului.html

  2. Simon says:

    Concursul s-a incheiat. Conel Spiridon a castigat “participare gratuita” la RunSilvania Wild” Race – 18 August 2012. Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *