Campionatul Municipal de Cros / CS MISCAREA CFR – Aniversarea de 10 ani

Dec 22, 15 • ConcursNo CommentsRead More »

MISCAREA CFROdata cu legitimarea la CS MISCAREA CFR am inceput sa experimentez si activitatile unui club afiliat la Federatia Romana de Atletism. Dupa Campionatul National de Maraton (4 Octombrie) am avut parte de o experienta noua, participand la Crosul Miscarea CFR, respectiv Campionatul Municipal de Cros, Sambata – 10 Octombrie 2015.

Si zona de desfasurare a fost una noua pentru mine si anume Halta Pajura (in Cartierul Bucurestii Noi). Am alergat pe drum de pamant si de┬ápiatra, pe o distanta reala de 6.3Km. Tinand cont de experienta dura de la MIB (4 Octombrie 2015), aceasta proba de “viteza” a decurs foarte bine.

Crosul a fost urmat de un eveniment special: Aniversarea de 10 a Clubului Sportiv MISCAREA CFR. Aceste actiuni au fost initiate de inimosul antrenor, Stefan Costache. Dumnealui si-a sarbatorit totodata cei 50 de ani de viata.

LA MULI ANI domnule antrenor si Felicitari pentru cei 10 de ani de club!

Am fost nevoit sa plec inainte de inceperea festivitatilor; una dintre acestea a fost premierea celor mai buni sportivi ai clubului in cei 10 ani de activitate. In capul listei a fost nimeni altul decat prietenul si TTR-istul de nadejde, Ionut Marian Purcea.

Astept cu nerabdare alte activitati sociale si sportive ale clubului MISCAREA CFR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *