Bucuria inceputului

Sep 25, 11 • Running2 CommentsRead More »

Ani de zile, la multe competitii, ma alaturam dezorientat multimii de participanti la crosuri si maratoane, ma sinteam stinger si incercam sa ma bucur de unul singur de alergare. Au fost si exceptii bineinteles, adica momente cand eram insotit de prieteni buni: Alex Axon, Bobby, Claudiu etc.

Din primavara acestui an (2011), lucrurile s-au schimbat radical. M-am alaturat RO CLUB MARATON, iar starea de spirit a devenit una faina, regasind atatia prieteni si colegi de club, la fiecare nou concurs.

Dar se poate si mai mult decat atat. La Crosul Petrom (25.11.2011) am regasit bucuria inceputului; am vazut pe fata celor care au alergat astazi primul cros (Adriana, Alina, Andreea, Mimi, Raluca si Paul) acea bucurie si satisfactie a primei competitii alergate. Felicitari maxime!

Ma bucur ca s-au convins ei singuri ce fain e sa alergi, avand curajul sa participe la primul cros.

Am fost inconjurat la acest cros de mult mai multi prieteni decat credeam ca voi fi, vreodata. Si totusi, nu au venit toti cei care isi propusesera sa participe la crosul Petrom (Iulia, Madalina, Noni). Ii asteptam la urmatoarea alergare competitiva.

2 Responses to Bucuria inceputului

  1. Paul Dragan says:

    Salut Florin,
    Ma bucur de ca te am revazut dupa vreo 13 ani 🙂 Si eu zic ca nu ne am schimbat fizic aproape deloc.

    Bafta!

  2. […] (dintr-o serie de 6). Despre trairile faine de la acest cros, am scris deja un comentariu special (Bucuria Inceputului). Enjoy! This entry was posted in RUNNING. Bookmark the permalink. ← Duatlonul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *