Bucharest Fox Trail Halfmarathon – Baneasa – Asa cum mi-am dorit

Dec 28, 17 • Other, RunningNo CommentsRead More »

PodiumCand vine vorba de un concurs in padurea Baneasa aproape ca dau cu banul ca sa aleg proba (maratoane inca bnu se fac acolo). Cum la evenimentele Run Fest nu alergasem inca un semimaraton, am ales proba de 21 de Km din cadrul Fox Trail Halfmarathon (28 August).

Final de vara, vreme (inca) torida asa ca o fuga prin padure pica bine. Dupa un start lejer am urcat in acel ritm alert in care ma simt atat de bine. Si cu cat ma tine mai mult avantul, cu atat mai bine ma simt. Am alergat multa vreme langa Ionut Timofte (cu care m-am tot duelat tot anul). El nu se grabea, alergand cu tovarasul lui, Andrei Ivanescu (inca nu explodase pe atunci).

Am fost capabil chiar sa maresc ritmul si tot bine ma simteam. Iesind putin din padure am resimtit socul arsitei. In fata nu se vedea nimeni. Asa c, pana la final am alergat singur.

Am terminat semimaratonul pe Locul 5 la Open, cu timpul de 1h27:48. Asadar o cursa fara prea mare istoric, dar o cursa foarte reusita. M-am bucurat sa urc pe Podium (Locul II la categoria de varsta) alaturi de tizul meu de la munte Florin “Jity” Jitaru, dar si de neobositul Ionut Timofte.

La concurs am fost sustinut de Mariana si Pavel. A iesit totul asa cum mi-am dorit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *