Brasov Triathlon 2014 – Participant si voluntar

Jul 16, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Desi nu pot deveni inca triatlonist, fac cum fac si iau parte, sub o forma sau alte la astfel de competitii. In primul rand e vorba de participari in sectiunea de Stafeta (partea de alergare). La International Metropolitan Brasov Triathlon 2014 am dorit sa fiu prezent atat ca voluntar, cat si ca alergator (parte dintr-o stafeta). Am legat triatlonul de la Brasov (6 Iulie) de Cozia Mountain Run (6 Iulie).

In ultimul moment am format echipa PEGAS – TTR – BRASOV alaturi de Liviu Dan Zburatura (inot) si Ciprian Tanasa (bicicleta). Ne-am inscris la proba Sprint. Astfel am avut mai mult timp pentru a da o mana de ajutor, dar si ocazia sa suprind cu ochii mei finalul electrizant al cursei olimpice, unde Ciprian Balanescu s-a luptat cot la cpt cu 2 triatlonisti din Ungaria. A terminat al 3-lea, dar a fost multumit.

Cat despre stafeta, nu am avut pretentii la Podium. Am terminat pe locul 5 din 9 echipe, insa sistemul de cronometrare nu a citit timpul de alergare, asa ca nu am avem timp final. Chiar si asa, a fost o noua experienta faina, cu mentiunea ca inotatorul (Liviu) a terminat proba individuala inaintea echipei.

Inca o data am avut ocazia sa vad la lucru sportivi de elita si sa suprind detaliile de organizare ale unui eveniment sportiv de anvergura, intr-un oras care are tot mai multe competitii sportive masa.  Felicitari organizatorilor (Asociatia 7 Scari)!

Asadar a fost un nou week-end plin! Multumesc Andreei si Mihaelei care m-au insotit la Brasov, ca voluntari si au facut o treaba foarte buna, dupa ce cu 1 zi inainte au participat la Cozia Mountain Run.

Indiferent in ce calitate, sper sa pot reveni an de an de la Brasov, pentru acest triatlon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *