Aplicatia PUMATRAC – pentru pasionatii de alergare si fanii IPhone.

Sep 25, 13 • RunningNo CommentsRead More »

PUMA a lansat de curand PUMATRAC, o aplicatie speciala de running pentru iPhone (o gasiti in App.Store) . Avand un design user-friendly si folosind tehnologie Tictrac , PUMATRAC analizeaza modul in care conditiile exterioare iti afecteaza performanta in alergat . Oferind aceste informatii unice despre comportamentul de alergat , aplicatia a fost creata pentru a motiva alergatorii sa iasa in aer liber si sa descopere modalitati prin care pot sa isi eficientizeze cat mai mult antrenamentul, insa fara a uita sa se distreze pe parcursul traseului lor.

PUMATRAC are nevoie de foarte putine date, am spune chiar deloc , pentru a oferi aceste informatii , ceea ce o face si complet diferita de celelalte aplicatii existente pe piata . In schimb, PUMATRAC foloseste predominant date bazate pe anumiti factori de mediu precum : fazele lunare , vremea , locatia, altitudinea , playlistul de muzica , momentul din zi , ziua din saptamana, anotimpul si activitatea de Social media .

Poate nu este un cadru tocmai idilic sa alergi cand vremea nu este OK, dar daca ai stii ca atunci alergi mai repede? Daca alergi mai repede prin ploaie sau alergi pentru o perioada mai lunga , in timp ce asculti muzica Hip-Hop , PUMATRAC o sa te anunte acest lucru , ca sa poti profita la maxim de conditiile cele mai propice pentru tine. Cand vei incheia alergarea , PUMATRAC iti va arata scorul , pe baza distantei parcurse , informatiilor particulare si conditiilor de vreme/timp. Aceste rezultate le poti arata prietenilor si altor alergatori din regiune .

In afara faptului ca poti face publice rezultatele tale, PUMATRAC iti permite sa le arati si celorlalti traseele pe care tu ai alergat . Cand calatoresti , GPS-ul din aplicatie iti va da cateva sugestii cu cele mai bune rute pentru alergat din zona unde te afli .

PUMATRAC include de asemnea si functiile traditionale , cele deja cunoscute, de care alergatorii au nevoie in mod normal in cadrul unei aplicatii de running : distanta , GPSul, caloriile consummate, integrarea playlistului si a performantelor obtinute in timp.

****

Mult succes la competitii si spor in utilizarea aplicatiei la antrenamente si numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *