Am alergat de ziua lor!

Nov 29, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Te-ai gandit vreodata ca o simpla alergare in parc, alaturi de multi prieteni sau chiar necunoscuti, poate fi cel mai frumos mod de a te sarbatori de ziua ta? Eu da! In ultimii 2 ani am alergat de 1 Decembrie, de ziua nationala si de ziua mea totodata.

Pana sa repet figura si anul acesta, am facut o mica incalzire in Parcul Tineretului, alaturi de Ana Maria Branza si alti cativa sportivi de seama (Virgil , Alexandru Dedu, Alina Dumitru, Mihai Covaliu), dar si multi prieteni alergatori in actiunea denumita ALEARGA de ZIUA TA! “Masa si lautarii” ¬†au fost oferite de sufletul actiunii, Ana Maria-Branza, la implinirea varstei de 29 de ani.

“Invitatii” au donat pentru “Casuta piticilor cu autism” si au alergat o tura de lac. Voia buna, vinul fiert, ceaiul, briosele, chiar si o roaba au fost ingredientele “sarbatoririi”.

Imi suna bine acest concept: “Alearga de ziua ta”. Mi s-a parut ocazia perfecta de a invita la alergare 2 prieteni, fara a ma refuza. Alina si Catalin au alergat chiar de ziua lor, 24 Noiembrie, si au avut parte de o aniversare inedita. La Multi Ani lor!

Vor urma si alte editii de “Alearga de ziua ta”. Pana una-alta suntem romani si vom alerga de ziua nationala, la 1 Decembrie, in Bucuresti (parcul IOR) sau la Alba Iulia, sub “comanda” lui Ilie Rosu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *