Alergam IN PAS CU PAUL si in 2014!

Apr 4, 14 • RunningNo CommentsRead More »

De ce? Pentru ca im primul rand Paul Dicu partcipa si anul acesta la MARATHON des SABLES (250Km).
Dar Paul nu alearga doar pentru a-si depasi inca o data limitele. El incearca sa ajute ASOCIATIA INIMA COPIILOR sa stranga fonduri pentru copii cu afectiuni cardiace.

Il sustin pe Pau cu toata fiinta mea, insa marea mea bucurie e ca pot face mai mult de atat. Prin campania IN PAS CU PAUL voi alerga, iar fiecare Km parcurs va fi rasplatit de ING cu 2 Euro. Si am decat sa alerg multi kilometri. Daca in 2012 am ratat campania, iar in 2013 am participat cu drag la alergarea de grup in IOR, urmata de antrenamentul Time Trial Running, in 2014 chiar in prima zi de campanie voi fi in Germania, impreuna cu fiul meu PAVEL, la clinica de malformatii cardiace (HDZ-NRW), unde Dr Sandica “repara” inimioarele copilasilor romani si de pretutindeni.

Eu voi alerga in Bad Oeynhausen, dar voi fi cu gandul la Paul si la voi, cei care veti parcurge impreuna sute si mii de kilometrii in sprijinul Asociatiei INIMA COPIILOR!

Kilometrii vor fi contorizati prin site-ul: www.inpascupaul.ro unde va recomand sa intrati pentru afla mai multe detalii despre campania IN PAS CU PAUL, despre cursa lui Paul Dicu in desert si despre INIMA COPIILOR.

Spor la alergat si la numaratul kilometrilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *