Alearga de ziua ta! – Sarbatorita lunii Ianuarie

Jan 16, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Campania “Alearga de ziua”, initiata de Ana-Maria Branza in luna Noiembrie a anului, continua si in 2014. Cea care a alergat de ziua ei a fost Bianca Paunescu, sarbatorita prin alergare si voie buna, Sambata – 11 Ianuarie in Parcul IOR.

O aniversare frumoasa, inedita. Voie buna si energie. Muzica si zambete. Tombola si multi prieteni in jurul sarbatoritei si donatii pentru orfelinatul din Valea Plopului . AAa…da. S-a si alergat, in jurul lacului. Eu am uitat de tenta prieteneasca  a evenimentului si am facut un antrenament serios (un tempo pe cca 6,5km – 25,10min). Din pacate nu am avut cu cine sa tin ritmul acolo in fata, pe cele 2 ture.

Un eveniment foarte frumos, insa organizat in detaliu chiar de sarbatorita. Fara experienta, dar cu mare entuziasm si curaj de a intreba, Bianca s-a descurcat de minune. A primit sustinere si totul a iesit ca la carte. I-a placut si mai vrea (sa organizeze evenimente). La Multi Ani Bianca!

In ciuda scopului caritabil si a atmosferei de sarbatoare, lipsa competitiei scade (dupa mine) valoarea alergarii. Sper ca urmatoarele editii sa includa numere de concurs, cronometrare, clasament.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *