Alearga de ziua ta! – Duminica 24 Noiembrie 2013 – ora 10:00 – Parcul Tineretului

Ana Maria Branza are placerea de a-i invita pe toti copiii, adultii si varstnicii din Bucuresti si din tara la aniversarea zilei ei de nastere, careva fi una cu totul speciala: o alergare in Parcul Tineretului. Alergarea se va desfasura pe un traseu in jurul lacului din parc, avand o lungime totala de 2900 metri, cate 100 de metri pentru fiecare an din varsta reputatei spadasine.

Toti cei care vor sa-i spuna ”La multi ani!” campioanei sunt asteptati duminica, 24 noiembrie 2013, incepand cu ora 10.00 la terasa pavilion de langa Cafeneaua Actorilor, pe malul lacului, unde va fi cartierul general al evenimentului.

Prin aceasta aniversare, Ana-Maria Branza da startul campaniei ”Alearga de ziua ta!, campanie prin care doreste sa inspire cat mai multi romani sa-si sarbatoreasca ziua de nastere printr-o activitate sportiva si sa o dedice unei cauze nobile.

Ana Maria isi va dedica aniversarea unui proiect foarte drag ei, respectiv ”Casuta piticilor cu autism” al Asociatiei pentru Interventie Terapeutica in Autism, AITA. Pentru a-i ajuta pe pitici sa-si mobileze casuta, Ana Maria renunta la cadouri in favoarea acestora. Astfel, toti cei care vor veni la ziua Anei, sa alerge impreuna cu ea, sunt rugati sa nu cheltuiasca banii pe cadouri sau atentii pentru sarbatorita, ci sa-i doneze in urna amplasata la locul evenimentului.

Alaturi de Ana-Maria Branza vor alerga, duminica si alti campioni indragiti ai Sportului Romanesc, printre care MIHAI COVALIU, ALINA DUMITRU, VIRGIL STANESCU, IONUT IFTIMOAIE, precum si personalitati din alte domenii ale vietii sociale.

Startul alergarii se va da in jurul orei 10.30, dupa ce participantii vor face donatiile simbolice (fara o limita impusa, fiecare va dona cat poate si cat doreste), vor primi bratarile de participare cu tichete si vor face o mica incalzire. De asemenea, participantii vor primi, pentru alergare, apa plata si bauturi izotonice, asigurate de partenerii evenimentului.

Efortul alergatorilor va fi rasplatit, la final, de catre Ana-Maria Branza, care ii va ”medalia”: toti participantii vor primi un magnet de frigider personalizat, sub forma de medalie, cu autograful campioanei. De asemenea, pentru ca este totusi ziua ei, Ana ii va trata pe invitati cu ceai fierbinte sau vin fiert (in functie de varsta), dulciuri si produse de patiserie.

La finalul evenimentului, va fi anuntata suma stransa pentru piticii autisti, in prezenta unei comisii de supraveghere. De asemenea, se va proceda la tragerea la sorti a urmatorilor aniversati. Dintre participanti, toti cei nascuti in luna decembrie care vor dori sa-si aniverseze ziua de nastere printr-o activitate sportiva dedicata unei cauze nobile si sa o invite pe Ana-Maria Branza la ziua lor, vor depune tichetele de participare in urne, de unde campioana ii va alege pe sarbatoriti. Cei nascuti in lunile urmatoare, se vor inscrie on-line pe pagina oficiala a campaniei.

Antrenul participantilor, muzica si voia buna nu vor lipsi, desigur, organizatorii pregatind numeroase surprize si momente speciale.

Cu bucurie am aflat despre campania Alearga de ziua ta! Ana-Maria Branza va alerga alaturi de prieteni vechi si prieteni noi, de ziua ei, in jurul lacului din Parcul Tineretului, pe traseul antrenamentelor Time Trial Running. Si zona de Start este cea din care au plecat mare parte din cursele TTR: Cafeneaua Actorilora. Alergatorii Time Trial Running vor fi alaturi de Ana-Maria Branza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *