1 an de TTR – Time Trial Running – Editia a XIX-a – Raport

Fara a fi programat cu mult timp inainte, dar “scornit” de multi ani de zile, proiectul TIME TRIAL RUNNING a luat nastere in luna Ianuarie 2013 ca un antrenament diferit de alergarile de grup: un antrenament axat pe viteza, prin care alergatorii sa-si imbunatateasca timpii, pe un traseu de 5,7Km (2 ture de lac in Parcul Tineretului). Time Trial Running a inclus si un element absolut nou in alergarile de la noi: Start individual (la interval de 15 secunde). Pe 19 Ianuarie 2013 a inceput “joaca”, cu 26 de temerari.

Pe parcurs pe langa TTR-ul clasic (traseul de 5,7 Km) am introdus (pentru pregatirea competitiilor de Trail Running) si antrenamente cu panta: TTR Uphill sau TTR STOP JOC! Tot pe ideea de diversitate am stabilit si orele / zilele de desfasurare a antrenamentelor.

De la editie la editie s-au conturat si alte scopuri urmarite de Time Trial Running: crestrerea comunitatii de alergatori, integrarea incepatorilor, voie buna, cadouri mici dar binevenite pentru alergatori, promovarea competitiilor de alergare, incurajarea voluntariatului si altele.

Si pentru ca vorbim de un antrenament de viteza, iata si cei mai buni timpi realizati in primul an de TTR (pe distanta de 5,7Km):

La exact 1 an de laprima incercare, 73 de participanti au bifat editia cu nr-ul 19 (1 an de TTR).

Pe langa alergarea propriu-zisa, numerosi alergatori au contribuit si ca organizatori/voluntari. Printre cei care care au pus umarul la desfasurarea acestor antrenamente sunt: Silvia Mila, Cristian Ripeanu, George Enescu, Andreea Calugaru, Alex Paraschiv, Lilian Rambu, Adrian Iancu, Dinu Turcanu, Alex Tatu, Mihai Musat, Ionut Purcea, Florentina Florea. Multumiri si fotografilor: Catalin Paduraru, Bogdan Popa, Cristian Pandia, Paul Bechea, Florena Vlagea, Flavy Teo, Catalina Nicolae, Bogdan Belu, Cosmin Andrei, Laurentiu Fratila si altii.

Desi e vorba doar de un antrenament (fie el si competitiv) ne bucuram sa avem sprijinul multor Parteneri. Le multumim, ii apreciem pe cei care ne-au acordatat incredere, dar (cu voia lor) nu ii vom mentiona acum.

Felicitari pentru curaj si pentru determinare tuturor participantilor la cele 19 editii.

TTR19 nu a fost o editie plina de fast, asa cum poate suna prezentarea din invitatie. Sarbatoarea s-a simtit insa la alergatori, bucuria unui an de TTR s-a vazut pe fetele tuturor. Am oferit totusi 2 premii: 1 participare la concursul de alergare cu obstacole FUGI cu DONATH! – 31 Mai 2014 (Cluj-Napoca) si 1 participare gratuita la FOREST RUN – 8 Februarie 2014. A fost oferita si o cupa pentru recunoasterea aportului decisv la reusita acestui proiect, si anume pentru Adrian “Conu Mila” (voluntar, asa cum se prea modest se autodenumeste).   TTR19 a fost si un bun antrenament pentru Semimaraton GERAR 2014! Gazda ne-a fost (si va continua sa fie) Cafeneaua Actorilor, iar AFTER RUN-ul deja a devenit obisnuinta!

Sa alergam cu spor in 2014 si sa ne vedem cu bine la aniversarea de 2 ani!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *